Milí fanúšikovia dobrého jedla, prípravy na 3. ročník festivalu remeselných potravín Degustorium 2022 sú v plnom prúde!
Tím Degustorium pre vás pripravuje už zaujímavý program, v rámci ktorého vám budú chcieť sprostredkovať čo najkomplexnejší pohľad na kvalitné remeselné potraviny, ale i na to, čo všetko dokážete ich kúpou ovplyvniť.
Hlavnou témou 3. ročníka bude Ovčiarstvo & Salašníctvo, ale tešiť sa môžete samozrejme aj na ďalšie:
Kvalitné remeselné potraviny ako súčasť našich všedných dní
Slow Food & Klimatická kríza & Slovensko
Vzdelávanie o potravinách
Mestské farmy
Aliancia šéfkuchárov & Slow Food
Slow Wine
Komunity Slow Food - Naše TRHY - Earth Markets
Archa Chutí & Prezídiá Slow Food
slow TRH - trh s kvalitnými a tradičnými produktmi zo Slovenska a zahraničia & ich producenti