DEGUSTORIUM 2022

DEGUSTORIUM 2022

Milí fanúšikovia dobrého jedla, prípravy na 3. ročník festivalu remeselných potravín Degustorium 2022 sú v plnom prúde!

Tím Degustorium pre vás pripravuje už zaujímavý program, v rámci ktorého vám budú chcieť sprostredkovať čo najkomplexnejší pohľad na kvalitné remeselné potraviny, ale i na to, čo všetko dokážete ich kúpou ovplyvniť.

Hlavnou témou 3. ročníka bude Ovčiarstvo & Salašníctvo, ale tešiť sa môžete samozrejme aj na ďalšie:

✨ Kvalitné remeselné potraviny ako súčasť našich všedných dní

✨ Slow Food & Klimatická kríza & Slovensko

✨ Vzdelávanie o potravinách

✨ Mestské farmy

✨ Aliancia šéfkuchárov & Slow Food

✨ Slow Wine

✨ Komunity Slow Food - Naše TRHY - Earth Markets

✨ Archa Chutí & Prezídiá Slow Food

✨ slow TRH - trh s kvalitnými a tradičnými produktmi zo Slovenska a zahraničia & ich producenti

FB event