Vďaka Slovenskej sporiteľni zviditeľňujeme zelené aktivity v Starej tržnici.

SALÓNKA so Slovenskou Sporiteľňou

SALÓNKA so Slovenskou Sporiteľňou

Nalaďte sa s nami na tú správnu vianočnú atmosféru! 
Pozývame vás na Salónku, salón lokálneho umenia, dizajnu, kníh a dobrôt. Pod jednou strechou budú mať návštevníci vo vybraných dňoch, od 7. decembra do 21. decembra, možnosť nakúpiť originálne darčeky pre svojich blízkych, a zároveň tak svojím nákupom podporiť lokálne značky, malé i väčšie vydavateľstvá, remeselných výrobcov potravín a umelcov. V priestore sa počas trvania trhov vystrieda vyše 300 predajcov.

Okrem nákupov si tento rok budete môcť užiť pestrý sprievodný program pre deti aj dospelých – viac info už čoskoro!
Súčasťou Salónky bude aj predajná výstava ilustrácií od slovenských ilustrátorov, ktorú zastrešuje ASIL – Asociácia ilustrátorov.

Okrem slovenskej tvorby sa počas Salónky bude prezentovať aj kreatívna scéna krajín z regiónu Vyšehradskej štvorky. Návštevníci sa môžu tešiť na showroomy značiek a autorov našich najbližších susedov – organizátori spojili sily so zástupcami festivalov Wamp (HU), Łodz Design Festival (PL) a Zlín Design Week (CZ), ktorí prinesú to najlepšie zo súčasnej tvorby v ich regióne.

Náš partner, Slovenská sporiteľňa, prináša na Salónku inovatívnu službu GoodPay, vďaka ktorej každý návštevník môže nielen pohodlne platiť bezkontaktne, ale tiež pomôcť ľuďom bez domova. Za každú zrealizovanú bezkontaktnú platbu venuje Slovenská sporiteľňa 10 centov integračnému centru OZ Stopa Slovensko, ktoré Nadácia Slovenskej sporiteľne znásobí až do výšky 5 000 euro.

TERMÍNY:
vo vybrané dni od 7. decembra do 21. decembra 2022

  • 1. turnus: 7. – 9. 12. (streda | štvrtok | piatok) - 2€
  • 2. turnus: 11. – 13. 12. (nedeľa I pondelok I utorok) - 2€
  • 3. turnus: 14. – 16. 12. (streda | štvrtok | piatok) - 2€
  • 4. turnus: 18. – 21. 12. (nedeľa I pondelok I utorok I streda) - 2€

Každý deň v čase od 14:00 do 20:00 a v nedeľu od 10:00 do 18:00.

VSTUPNÉ
zakúpite priamo na mieste
2€
(deti a mládež do 18 rokov, seniori nad 60 rokov - vstup zadarmo)

ZOZNAM PREDAJCOV
Zoznam predajcov sa bude počas trvania trhu obmieňať. Aktuálny zoznam bude pravidelne aktualizovaný na sociálnych sieťach jednotlivých organizátorov a tiež evente.

Hlavným partnerom Starej tržnice aj projektu Salónka 2022 je Slovenská sporiteľňa
Salónka 2022 vzniká v spolupráci s Čerstvé ovocie, BRaK - Bratislavský knižný festival, ASIL – Asociácia ilustrátorov, Wamp, Łodz Design Festival a Zlín Design Week. Projekt podporil aj International Visegrad Fund. Partnermi Starej tržnice sú BKIS, Hlavné mesto Bratislava

Tešíme sa na vašu návštevu!