Vďaka Slovenskej sporiteľni zviditeľňujeme zelené aktivity v Starej tržnici.

Zrušené - SAShE v Tržnici

Zrušené - SAShE v Tržnici

Zrušené z dôvodu zhoršenia pandemickej situácie v súvislosti s COVID-19.

"Milí priatelia, napriek tomu, že na septembrové SAShE v Tržnici sme sa všetci spoločne, autori, návštevníci, aj organizátori nesmierne tešili, vzhľadom na aktuálnu situáciu ohľadne ochorenia Covid-19 v bratislavskom kraji (magistrát zaradil Bratislavu do červenej zóny a neodporúča organizovanie hromadných podujatí, zároveň máme zvýšený výskyt ochorení, najmä v súvislosti s uzatvorenými priestormi), sme nútení postaviť sa k situácii zodpovedne a s ohľadom na zdravie nás všetkých bohužiaľ akciu zrušiť. Veľmi nás to mrzí a zároveň cítime, že je to správne rozhodnutie. Ďakujeme všetkým za pochopenie a podporu.

Je pre nás ťažké opätovne napísať, že si držíme palce, aby sme sa čoskoro videli spoločne naživo, ale je dôležité nestrácať nádej a dôveru v dobrý vývin situácie a preto priatelia, vidíme sa v Tržnici! Dovtedy prajeme vám, aj vašim blízkym najmä veľa zdravia a trpezlivosti."

Už po deviatykrát vás pozývame na SAShE v Tržnici, ktoré je živou verziou SAShE stránky. Príďte si pozrieť, vyskúšať, ovoňať a ochutnať jedinečné výrobky, podať si ruku s ich autormi a zažiť typickú SAShE atmosféru.

Jarné SAShE v Tržnici dá opäť priestor overeným značkám, na ktoré sa ľudia celý rok tešia, ale aj šikovným nováčikom. Návštevníci sa môžu štandardne tešiť na oblečenie, kabelky, šperky, doplnky, kozmetiku, veci do domácnosti, zero waste produkty, chutné jedlo a dobrú kávu.

SAShE tentokrát prevonia Tržnicu inštaláciou na tému Kúpeľňa, kde si budú návštevníci môcť ovoňať a vyskúšať najobľúbenejšie kozmetické značky zo SAShE a doplnky do kúpeľne. A nielen to, v spolupráci s obľúbenými kozmetickými značkami pripravíme aj voňavé a originálne workshopy a prednášky, z ktorých si budú môcť odniesť vlastnú kozmetiku a užitočné informácie.

Predajcovia sa môžu registrovať tu:
http://bit.ly/RegistraciaSashe03

SAShE v Tržnici
16. - 18. 9. 2020
Str: 13.00 – 20.00 hod.
Štv: 13.00 – 20.00 hod.
Pia: 13.00 – 20.00 hod.

Stará tržnica, Námestie SNP 25
Vstup: 2€ (na mieste / platí na tri dni), pre deti do 12 rokov zadarmo

Organizátor: jarmark