Vďaka Slovenskej sporiteľni zviditeľňujeme zelené aktivity v Starej tržnici.

POMALO ~ Festival udržateľnosti

POMALO ~ Festival udržateľnosti

Dajme šancu udržateľnosti! Ukážme spolu rešpekt k prírode, poctivej práci, humánnemu a etickému prístupu. Dnes, viac než inokedy, si uvedomujeme dôležitosť zodpovednosti za naše kroky, ako jednotlivcov, aj ako spoločnosti. Ukážme sebe aj okoliu, že spolu to dokážeme!

 

Festival udržateľnosti rastie a my vám s radosťou prinášame ďalšie, už dvojdňové!, pokračovanie. U nás nájdete a spoznáte lokálnych propagátorov slow fashion, zero waste, etickej módy, udržateľného dizajnu, fair trade, eko, bio aj vegan. Zoznámte sa s výrobcami, dizajnérmi a značkami, ktoré spĺňajú kritéria pomalého životného štýlu a rozšírte si obzory s organizáciami, ktoré sa venujú rozvoju týchto činností.

 

~ Festivalové dni nám spríjemní oddychová zóna s neodolateľne pohodlnými tuli vakmi, detský kútik či chutné vegetariánske a vegánske občerstvenie. Súčasťou podujatia bude obľúbený SWAP (vzájomná výmena oblečenia). Návštevníkov čakajú zaujímavé prednášky odborníkov z rôznych oblastí a diskusie s osobnosťami udržateľného životného štýlu, ale aj všakovaké workshopy, na ktorých sa budú napríklad vyrábať rôzne ekologické výrobky. Spolu so značkou Curaprox budeme recyklovať staré kefky a s mobilným operátorom Orange staré mobilné telefóny a batérie. Chuťové poháriky sa vybláznia aj pred tržnicou, kde bude prebiehať Street Food Park

 

17. – 18. 10. 2019

Štv: 14:00 – 20:00 hod.

Pia: 14:00 20:00 hod.

Stará tržnica, Námestie SNP 25

 

Vstupenky v predpredaji:

4na oba dni: bit.ly/VstupenkyPomalo3

Vstup na mieste:

3na jeden den / 5na oba dni

 

Deti do 12 rokov majú vstup na podujatie zadarmo.

 

Viac informácií: https://www.facebook.com/events/2297994923623303/