Vďaka Slovenskej sporiteľni zviditeľňujeme zelené aktivity v Starej tržnici.

SALÓN PIVA SeptemBEER edition

SALÓN PIVA SeptemBEER edition

Pivná komunita, pivná rozmanitosť a zábava. Tieto 3 ingrediencie spájame spoločne s vami a výsledkom je najväčší festival remeselného piva - Salón Piva.

Bratislavská Stará tržnica sa opäť premení na najväčší ochutnávkový craft beer festival Salón Piva. Jeho septembrová edícia prinesie návštevníkom ďalšie pivné novinky. Viac ako 50 malých pivovarov zo Slovenska ale aj zahraničia prinesie na Salón Piva takmer 350 rôznych pív!

Účasť na Salóne Piva SeptemBEER edition potvrdili a predstavia svoje nové pivká pivovary Hellstork, UnOrthodox Craft Brewery, Raven, Wywar, Zichovec, Beervana, Hop Grup Nitra, Žiwell, Sandorf, Baťak, TO OL, Mikkeller, Omnipolo, Damian Gypsy Brewery, The Garden Brewery, General, MadCat a kopec ďalších.

 

Sklený degustačný pohár

Návštevníci budú mať pri vstupe možnosť vybrať si z dvoch sklených degustačných pohárov a potom už len ochutnávať. Pohár je v cene vstupenky.

 

Premiéry - úplne nové pivá

Každý pivovar prinesie na Salón Piva min. 1 novinku. Nové pivko ktoré ešte nikde nebolo v ponuke a niektoré pivá sú úplné limitky, ktoré už ani nebudú!

 

CRAZY IPA Salón Piva - nový pivný špeciál

Organizátori Jimi a Indo aj tentokrát navarili pod svojou značkou HAPPY v pivovare General pivný špeciálik pod názvom CRAZY IPA Salón Piva, ktorý budete môcť ochutnať vo svojom oblúbenom pivnom podniku, ešte pred samotným Salónom Piva. Je to poriadne nachmelená, ovocná IPA 14°.

 

Nové pivovary, ktoré ešte neboli na Salóne Piva

Galantský remeselný pivovar Galgan, remeselný pivovar Beer Division, Breisburg Brewery, pivovar Hvezdoň, kočovný pivovar Voodoo. Pivovary zo zahraničia sa rozrastú o Křiklouna a pivovar Stern ale aj Brewski zo Švédska.

 

Sprievodný program

Počas festivalu bude každý deň prebiehať v Starej tržnici sprievodný program, hudobné živé vystúpenia a diskusie, určené pre každého, koho zaujíma svet piva. Na festivale sú aj majitelia a sládkovia jednotlivých pivovarov, dodávatelia a odborníci na pivo, ktorí sa radi podelia so svojimi skúsenosťami. Vstup na program je pre návštevníkov festivalu voľný.

 

Oddychové zóny

Chill out zóny pre regeneráciu a oddych návštevníkov, spoločenské hry.

 

Mobilná aplikácia Salon Piva

K dispozícii na stiahnutie bude zadarmo ako vždy apka Salón Piva (Android/iOS), kde nájdete kompletný zoznam pivovarov a pív, ktoré budú aktuálne na výčape. Sledujte notifikácie, dozviete sa viacej!

 

Vstupné a spôsob platenia na festivale Salón Piva

1 - dňová vstupenka: 5€ (sklený degustačný pohár a sprievodný program v cene)

3 - dňová vstupenka: 12€ (dostupná iba v predpredaji)

Ochutnaj čo najviac. Sklený degustačný pohár a sprievodný program na každý deň.

 

Nečakajte v rade na vstupné.

Predpredaj vstupeniek: http://bit.ly/septemBEER2019vstupenky

 

Žiadne žetóny a festivalové karty

Na festivale sa platí za pivko v € alebo platobnými kartami.

 

Salón Piva septemBeer edition

18 – 20 septembeer 2019 / Stará tržnica Bratislava / 15:00 – 23:00

Sledujte nás a pridajte sa k nám. Milujeme pivo.

www.salonpiva.beer

https://www.facebook.com/salonpiva/