Vďaka Slovenskej sporiteľni zviditeľňujeme zelené aktivity v Starej tržnici.

Slovakia Going Zero Waste 2019

Slovakia Going Zero Waste 2019

Najväčšia slovenská konferencia o živote bez odpadu

Siedmeho apríla sa v Bratislave po druhý krát uskutoční celodenná konferencia o živote bez odpadu „Slovakia Going Zero Waste“, ktorá má za cieľ nasmerovať Slovensko k udržateľnejšiemu spôsobu fungovania a zníženiu množstva vyprodukovaného odpadu. Konferencia je určená pre širokú verejnosť, zástupcov firiem, samosprávy aj tvorcov legislatívy o odpadoch.

Na konferencii vystúpi 12 rečníkov v štyroch tematických blokoch, ktoré predstavujú celkový prierez problematikou: od širších súvislostí vrátane klimatickej zmeny, cez prechod k cirkulárnej ekonomike, až po príklady z praxe, ako sa prechod k bezodpadovosti dá uskutočniť. Počas dlhých prestávok bude pre účastníkov pripravených 6 moderovaných diskusií, viacero workshopov, možnosti bezobalových nákupov a ďalšieho programu. Podujatie bude moderovať Slávka Halčáková.

Po celodennom programe bude nasledovať večerná afterparty. Na nej sa návštevníci okrem hudobného programu môžu tešiť na obľúbenú talk show Adely Vinczeovej, ktorá bude na tému bezodpadovosti debatovať s tromi hosťami.

Ak máte záujem zúčastniť sa konferencie aktívnejšie, pre dobrovoľníkov https://bit.ly/2T1qa5j, neziskovky https://bit.ly/2EFi8eJ a zero-waste predajcov https://bit.ly/2Bz6kY2 sú na webe zero-waste.sk pripravené prihlasovacie formuláre.

Vstupné: 25 € v predpredaji, 29 € na mieste

http://zero-waste.sk/objednavka-vstupenky/ 

Organizátor, viac info: Viac info: http://zero-waste.sk/