Vďaka Slovenskej sporiteľni zviditeľňujeme zelené aktivity v Starej tržnici.

SLOVENSKO PRE UKRAJINU

SLOVENSKO PRE UKRAJINU

Už rok sa susedná Ukrajina hrdinsky bráni totálnej ruskej vojenskej agresii. Toto smutné výročie si v piatok 24. februára 2023 pripomenieme prostredníctvom benefičného podujatia Slovensko pre Ukrajinu.

Podujatie sa uskutoční v Bratislave v priestoroch Starej Tržnice. Záštitu nad ním prevzala prezidentka SR Zuzana Čaputová a primátor Hlavného mesta Bratislava Matúš Vallo.

PROGRAM BUDE CELODENNÝ

Lístky sú potrebné iba na benefičný koncert po 20:00 v Starej tržnici.

Od 12:00 bude prebiehať program na Námestí Nežnej revolúcie pred Starou tržnicou, tzv. “Malá Ukrajina“, na ktorú je voľný vstup bez registrácie.

Návštevníci budú mať možnosť ochutnať ukrajinské jedlo, zoznámiť sa s vodičmi, ktorí dodávajú pomoc priamo na Ukrajinu a zapojiť sa do aktivít aj s deťmi, program pôjde aj na veľkej obrazovke a na pódiu.

O 18:00 sa Námestí Nežnej revolúcie začne verejné zhromaždenie. Pripravený program na pódiu prevedie publikum 12 mesiacmi totálnej vojny proti Ukrajine.

Podujatie vyvrcholí o 20:00 v Starej Tržnici benefičným koncertom Slovensko pre Ukrajinu, na tento je potrebné sa registrovať.

Prosíme, aby sa registrovali iba tí účastníci, ktorí zotrvajú na celom benefičnom koncerte od 20 do 22 hod. Kapacita je obmedzená, vstupné je dobrovoľné. Organizátor si vyhradzuje právo registráciu v odôvodnených prípadoch odmietnuť.

Hlavným organizátorom podujatia Slovensko pre Ukrajinu je iniciatíva Mier Ukrajine.

Jeho partnermi sú Hlavné mesto - BKIS, Stará Tržnica, RTVS, Donio.sk, Kto pomôže Ukrajine a Ukrajinské kultúrne centrum.

grafika: Igor Derevenec

Viac informácií o podujaté nájdete tu: VIAC